مشاوره تحصیلی و شغلی

موفقیت حق شماست

انتخاب رشته تحصیلی و انتخاب رشته مناسب در دانشگاه نقش مهمی در مسیر آینده شغلی و موفقیت و رضایت مندی از زندگی دارد.
تیم مشاوران مجرب و متخصص مرکز مشاوران ایران کلیه مسائل کودکان، نوجوانان و جوانان را بررسی کرده و در کنار مشاوره تحصیلی به مشکلات اضطرابی، استرس، عدم تمرکز و مسائل خانواده هم می پردازند تا موفقیت شما قطعی گردد.

مشاوره تحصیلی در زمینه:
  • برنامه ریزی تحصیلی برای دانش آموزان کلیه مقاطع
  • برنامه ریزی درسی برای کنکوری ها
  • انتخاب رشته
  • تعیین رشته دانشگاه دولتی، آزاد، پیام نور، علمی کاربردی
  • بهبود وضعبت تحصیلی
  • تقویت اعتماد به نفس
  • بهبود انگیزه تحصیلی
  • بهبود مشکلات استرس و اضطراب
  • تمرکز پایین
  • تغییر رشته
  • مشکلات یادگیری